Hypnogids.

laat mij uw gids zijn naar een fijner leven 


Wat is Hypnose

 

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij hypnose wordt gebruikt om individuen toegang te geven tot hun onderbewuste geest en positieve veranderingen te maken in hun gedachten, gevoelens en gedrag. 

Tijdens een hypnotherapiesessie leidt ik u naar een staat van diepe ontspanning en gefocuste aandacht, waar je toegang kunt krijgen tot het onderbewuste en kan werken aan specifieke problemen of doelen.


Hypnotherapie kan worden gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, waaronder angst, depressie, fobieën, verslaving en chronische pijn. Het kan ook worden gebruikt om prestaties te verbeteren op gebieden zoals sport of openbaar spreken. De effectiviteit van hypnotherapie hangt af van de bereidheid van het individu om deel te nemen aan het proces en de vaardigheid van de therapeut bij het begeleiden van het individu tijdens de hypnosesessie.

vanaf nu ook online sessies meer afstand maar net zo effectief via zoom maken we dan verbinding en gaan we aan de slag met behulp van de webcam hebben we dan contact en kan ik je zien, en wees maar niet bang als de verbinding weg valt is er nog steeds niet aan de hand want ik zorg er voor dat als de verbinding word verbroken  je binnen 20 seconden uit de hypnose bent.

 

                                       


                             Hoe voelt Hypnose

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en gefocuste aandacht waarin de geest ontvankelijker is voor suggesties en ideeën. 

Als ik je nu vraag je ogen te sluiten, diep in te ademen de adem even vast te houden en dan uit te blazen en dit een paar keer te herhalen en op het moment dat je dat doet ga je je ontspannen je ontspant alle spieren in je lichaam. het geen wat je dan voelt is hetgeen wat je tijdens een hypnose ervaart niet mee en niet minder, dus niets engs en zeker niets gevaarlijks.

Tijdens hypnose voelen mensen zich erg ontspannen en kalm, terwijl je eigenlijk super gefocust alert bent op je eigen gedachte en lichaam . In het algemeen kan hypnose aanvoelen als een (dag)droom, waarbij je in een rustige, ontspannen toestand verkeert maar je je bewust bent van wat er om je heen gebeurt, maar ook diep in je eigen innerlijke wereld bent.

Het is belangrijk om op te merken dat hypnose geen slaap is, en je blijft altijd bewust en in controle van je eigen gedachten en acties tijdens de sessie. 

De therapeut zal je begeleiden door middel van suggesties en visualisaties, maar je hebt altijd de mogelijkheid om te stoppen of te reageren op wat er gebeurt.  Hypnose word door de meeste van mijn cliënten als een aangename ervaring beschouwd, maar de precieze ervaring varieert afhankelijk van het individu en de omstandigheden van de sessie.


Waar vind de sessie plaats.

Om cliënten een zo goed mogelijke sessie te laten meemaken moeten ze zich op hun gemak kunnen voelen zodat je makkelijker ontspand, en waar voel je beter als thuis in je eigen omgeving die voor jou bekend en vertrouwd is.

Daarom heb ik er voor gekozen om de cliënten thuis te bezoeken en daar de sessie plaats te laten vinden, het enige wat je den verder nodig hebt is een fijne stoel of bank waarin je je goed kan ontspannen.
 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn