Hypnogids.

laat mij uw gids zijn naar een fijner leven 

Hypnotherapie kan worden gebruikt om een breed scala aan fysieke, emotionele en mentale problemen te behandelen. Hier zijn enkele voorbeelden van de meest voorkomende behandelingen bij hypnotherapie:


Stress
:

 Hypnotherapie kan worden gebruikt om stresssymptomen te verminderen en een gevoel van ontspanning en kalmte te bevorderen.


Stoppen met roken: 

 Hypnotherapie is een geweldig middel  om de motivatie en vastberadenheid te vergroten waardoor stoppen met roken je een stuk makkelijker afgaat, en de symptomen van ontwenningsverschijnselen te verminderen.


Fobieën en angsten: 


Hypnotherapie is het middel dat wordt gebruikt om irrationele angsten en fobieën te behandelen, zoals vliegangst, hoogtevrees, spinnenangst en sociale angst.
Pijnbeheersing:

Hypnotherapie kan worden gebruikt om pijn te verminderen en de perceptie van pijn te veranderen, vooral bij chronische pijn, en migraine.Verbetering van het zelfvertrouwen en zelfbeeld: Hypnotherapie kan worden gebruikt om het zelfbeeld te verbeteren, het zelfvertrouwen te vergroten en negatieve gedachten en overtuigingen te vervangen door positieve.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele toepassingen van hypnotherapie. De behandelingen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van elke cliënt en kunnen worden aangepast aan de individuele omstandigheden en doelen.

Heeft u een vraag welke dan ook er zijn namelijk geen gekke vragen druk dan op de knop hieronder en vul het contact formulier in dan bel ik u vrijblijvend terug. U kunt mij ook bellen, Whats-App, of via de Mail bereiken. ik hoop snel iets van u te horen.

ik heb een vraag


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn