Hypnogids.

laat mij uw gids zijn naar een fijner leven 

Yager-Code® Therapie

Yager-code ® Therapie is een vorm van  therapie waarbij je niet in hypnose gaat maar wel aan het werk in je onderbewuste. je moet je onderbewuste zien als een hele grote bibliotheek waarin alles wat je in je leven hebt mee gemaakt is opgeslagen. de meest relevante dingen weet je nog en zijn in je bewuste naar voren te halen als herinnering of wijze les ook zijn er dingen die je je niet bewust herinnert maar waar wel reacties op komen zowel fysiek als mentaal. Een voorbeeld van geconditioneerd gedrag kan iedereen die een rijbewijs heeft zich wel voorstellen. de eerste keer dat je in die lesauto stapte en wat je allemaal niet moet onthouden. Gas geven ,remmen, schakelen en spiegels kijken en dan moet je je ook nog concentreren op externe factoren zoals ander verkeer en verkeersborden. Nu je dat mooie roze pappiertje hebt en je vaker bent gaan rijden hoef je er minder bij na te denken en gaat het soms zelfs op de automatische piloot (via je onderbewuste). Maar stel je nu voor dat je van het ene op het andere moment in Engeland aan de linker kant moet gaan rijden dan voelt het weer zoals toen je moet dan op zoveel dingen tegelijk letten, je moet het geconditioneerde alleen omzetten en dan na een tijdje gaat het weer als vanzelf. zo werkt het ook met al je andere gedrag en daar richt de Yager-code ® Therapie zich op je gaat samen  met de therapeut het aangeleerde geconditioneerde gedrag herprogrammeren  en er dus een andere betekenis of gedrag aan koppelen.

deze Yager-Code® Therapie neemt wel meer tijd in als een Hypnose sessie maar is ook zeer effectief en een ander groot voordeel is dat je het niet met de therapeut over het trauma hoeft te hebben er zijn geen herbelevingen die vaak wel het geval zijn bij hypnose.

heb ik je interesse gewekt en wil je deze therapie gaan doen klik dan op het volgende link en vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op 

Contact


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn