Hypnogids.

laat mij uw gids zijn naar een fijner leven 

Wie ben ik 

 

"Hallo", mijn naam is Henk Sloos en ik ben een internationaal geregistreerde hypnotherapeut met meer dan vier jaar ervaring in het helpen van mensen van alle leeftijden en achtergronden. 

Na jarenlang als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn passie voor het helpen van mensen verder te ontwikkelen en mij te specialiseren in hypnotherapie.


Mijn eigen persoonlijke ervaringen met hypnose hebben mij doen beseffen hoe krachtig deze techniek kan zijn bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van persoonlijke doelen. Als fervent roker heb ik zelf verschillende stoppogingen gedaan zonder succes, totdat ik hypnose ontdekte en na één sessie een niet-roker werd. Deze ervaring heeft mij ertoe aangezet om anderen te helpen de kracht van hun eigen verbeeldingskracht te ontdekken en te benutten.


Ik heb de opleiding voor directe hypnose therapie gevolgd, waarbij ik heb geleerd hoe ik als therapeut hypnose kan gebruiken om mensen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken.

 Ik geloof in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, waarbij ik samenwerk met elke cliënt om een uniek behandelplan te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op hun individuele behoeften en doelen

Of u nu worstelt met angst, stress, stoppen met roken of andere problemen, ik ben toegewijd om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken en uw leven te transformeren.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te ontdekken hoe hypnotherapie u kan helpen bij het overwinnen van uw persoonlijke obstakels en het bereiken van uw doelen.

Contact

 


Gastenboek

Carry Tertsch
04-05-23 07:31:02
Henk is echt een topper. Een intake gekregen op 2 Mei 2023, omdat ik voorgoed een niet roker wil zijn. Mijn hypnosesessie volgde.
Henk verteld je stap voor stap wat hypnose inhoudt , en op wat voor manier hij jou de weg wijst in dit proces de reis in jou leven.
Ongelofelijk wat voor rust en ontspanning ik ervaarde !!! tijdens sessie. Een heerlijk gevoel .
!!! Ik rook dus gewoon niet meer na 37 jaar… !! dit voelt zo ontzettend goed.
Her nare stemmetje in mijn hoofd tav de drang naar een sigaret is er soms. Maar dan relativeer en ontspan ik , en blijf tegen mijzelf zeggen , ik ben geen roker ( meer ) Henk is een hele goede rustige therapeut en zou hem ook zeker aanbevelen. Oprecht , gezellig, en Betaalbaar .
Ik heb gewoon mijn leven terug !! Zo dankbaar ben ik.
Lieve groet Carry
Opmerking:
Beste Carry
dank je wel voor deze mooie woorden, onthoud wel dat ik alleen maar de gids ben geweest en dat jij het echte werk hebt gedaan. ben blij dat ik je heb mogen leren kennen en dat je open stond voor deze methode nogmaals je bent een topper en je gaat merken hoe fijn het is een niet roker te zijn.
groet Henk
M de V
13-03-23 20:09:30
Na 32 jaar volop te hebben gerookt contact opgenomen met Henk, na een goede sessie in mijn vertrouwde omgeving en de bijna 2 weken daarna mezelf volop erop gefocust, is het zover, ik ben een niet roker. Af en toe voel ik het monstertje nog, maar het ergste is achter de rug en kijk ik positief naar de toekomst
Henk, dank je wel🙏🏽
Opmerking:
Dank je wel M. .Wat fijn dat het je gelukt is en je kan door gaan als een niet roker. blijf het monster verslaan want je hebt hem niet nodig ik weet uit eigen ervaring dat je er alleen maar beter bij gaat voelen.
Monique C.
01-03-23 14:43:48
Na een behandeling van Henk was ik super relaxed en voelde me een stuk vrijer, lichter en kan ineens weer meer genieten van dingen.
Ik kan iedereen aanraden als je ergens mee zit, en Henk denkt dat hij je kan helpen met een hypnose behandeling, dit te proberen. Ik heb er zeker geen spijt van.
Opmerking:
dank je wel Monique voor je mooie recensie hier ben ik erg blij mee.

 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn